uvařila 10. 1. 2018 20:07
Točený koláč s mákem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 1. 2018 20:07
Točený koláč s mákem
mouka hladká, sůl, cukr krupice, tuk hera, žloutek, droždí čerstvé, mléko, kůra citronová, mák mletý, kůra citronová, mléko, cukr krupice, skořice mletá, perník strouhaný, cukr vanilkový, máslo, vejce, mák, rozinky
Jak poznat české vejce? Krabička může být matoucí, musíte se podívat na skořápku!
Falešný tatarák z brambor stojí pár korun, je ideální na topinku a jeho příprava je neskutečně rychlá
Česká zelňačka učarovala i Němcům: Kromě kysaného zelí její kouzlo spočívá v jedné dobře zvolené ingredienci