uvařil 3. 3. 2011 20:58
hotovo
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 3. 3. 2011 20:58
hotovo
mouka polohrubá, mléko, máslo, cukr moučkový, žloutek, droždí, ořech muškátový, sůl, vejce, lupínky mandlové, cukr krupice, mléko sušené, voda, ořechy vlašské, cukr krupice, mléko sušené, voda, mák mletý, máslo, tvaroh, cukr krupice, vejce, cukr vanilinový, pudink vanilkový
Houby naložené v sádle nebo v soli: Dva tradiční způsoby, jak si uchovat poklady z lesa na zimu
Grilování levou zadní: Jak na nejlepší krkovičku? Šéfkuchaři radí nesolit předem a vyndat včas z lednice
Punčový dort podle Josefa Maršálka: Zákusek, který voní rumem, skořicí a pomerančem je neskutečně vláčný