uvařila 25. 2. 2012 09:28
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 2. 2012 09:28
vejce, cukr krupice, esence mandlová, čokoláda tmavá, máslo, mouka hladká, prášek do pečiva, sůl, tvaroh plnotučný, mléko kondenzované slazené, smetana zakysaná, lusk vanilkový, želatina, poleva čokoládová
Velký přehled výlovů rybníků 2023: Kam pro čerstvé ryby a kde na místě ochutnáte kapří hranolky či voňavou rybí polévku
Drožďová polévka zasytí a skvěle chutná: Hotovou ji máte do půl hodiny, přijde na pár korun a zvládne ji opravdu každý
Šéfkuchař Radek Kašpárek rád vaří z levnějších surovin. Nám prozradil svůj recept na štědrovečerní rybí polévku