uvařil 17. 10. 2015 09:05
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 17. 10. 2015 09:05
vejce, cukr krystal, kakao, olej, mouka polohrubá, prášek do pečiva, tvaroh ve vaničce, smetana zakysaná, cukr moučkový, extrakt vanilkový, semínka chia, ztužovač želatinový, želé dortové, voda, cukr krystal, sirup jahodový, šťáva citronová, piškotová roláda s marmeládou
Andrea, Dagmar, Karmen... Vyberte si ty nejlepší odrůdy jahod. Jak se v nich vyznat?
Babské rady v kuchyni: Čím vyčistit mastný sporák a jak na ucpaný odpad bez chemie?
Příbory rukojetí dolů a teflonu vstup zakázán aneb Jak správně dávat nádobí do myčky a co tam rozhodně nepatří