uvařila 7. 10. 2012 19:00
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 10. 2012 19:00
mouka polohrubá, cukr písek, vejce, prášek do pečiva, olej, voda, sůl, jahodová marmeláda, banán, tvaroh měkký, cukr krystal, ztužovač želatinový, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, cukr moučkový, solamyl, cukr vanilkový, mléko, tresť vanilková, máslo, cukr moučkový, potravinářské barvivo, jahody čerstvé
9 nejlepších jídel se zelím: Zahřejte se zelňačkou, holubkami, zelňáky nebo lepenicí!
Drahá Praha? Na koupalištích dáte 90 Kč za jednu palačinku s cukrem, smažák vyjde na 169 Kč a točená zmrzka na 50 Kč
Opravdu je jelení lůj z jelena? Přírodní balzám na rty si můžete vyrobit i doma