uvařil 18. 12. 2012 23:48
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 18. 12. 2012 23:48
rajče, paprika čerstvá červená, jablko, cibule, ocet, cukr krystal, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, pepř mletý, koření hřebíček, skořice celá, bobkový list, feferonka, sůl, konzervační přípravek
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky