uvařila 20. 7. 2011 10:17
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 7. 2011 10:17
sýr syrečky olomoucké, máslo, tatarská omáčka, česnek, smetana na vaření, kmín drcený, sůl, pepř, cibule, paprika čerstvá červená
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Čerstvost mangoldu poznáme rozlomením řapíků, ze kterých je skvělá příloha. Stejně jako chřest potřebuje krátký var a šokové zchlazení
Došla vám paprika uprostřed vaření? Vsaďte na zaručené rady, jak to zachránit
Rajská omáčka, klasika české kuchyně! Vymysleli ji Italové, z naší úpravy by ale zřejmě byli na větvi