uvařila 2. 7. 2009 16:06
Pridáme tekvicu a podusíme.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 7. 2009 16:06
Pridáme tekvicu a podusíme.
cuketa, rajče, paprika čerstvá zelená, česnek, petrželka, kopr, mouka, sádlo, smetana kysaná, ocet, cukr, sůl, cibule
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno 21. 9. 2024 09:16
Přidáno 21. 9. 2024 09:06
Lívance nadýchané jako peříčko: Ukrajinské oladyi od Inny z Charkova jsou fantastické hlavně díky jedné ingredienci
MasterChef 2023: Do restaurace Eska raději až po výplatě. Malá smaženka z půlky krajíce vyjde na stovku, větší na 258 Kč
Jak na nejlepší slovenské halušky: Tohle si při přípravě pohlídejte, pak budou dokonalé