uvařila 18. 6. 2010 20:34
Tymiánové kuřecí maso .....
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 6. 2010 20:34
Tymiánové kuřecí maso .....
stehno kuřecí, pórek, brokolice, cibule, česnek, mrkev, smetana 12%, sýr smetanový, koření grilovaná zelenina, sůl, tymián, olej
Jak na prvotřídní vepřovku podle 100 let starého receptu: Šéfkuchař doporučuje kvalitní maso, dostatek sádla a dlouhé pečení
Pořiďte si jedinečný kalendář na rok 2025 se slevou: Toprecepty.cz nabízí za 59 Kč inspiraci k vaření i pomocníka s časem
Pět jídel s jarní cibulkou: Jednoduchá jarní polévka, pestrý a osvěžující tvarohový salát nebo pikantní marinovaná asijská kachna