uvařil 1. 8. 2016 18:53
Utopené párečky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 1. 8. 2016 18:53
Utopené párečky
párky vídeňské, cibule, česnek, voda, ocet, cukr, vločky chilli, pepř cayenský, koření hřebíček, bobkový list, pepř, koření nové koření, semínka hořčičná, kardamom
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Pikantní pečený guláš s rajčaty a paprikami: Díky přípravě v troubě je maso nádherně šťavnaté a tak měkoučké, až se rozpadá
Dršťková polévka z hlívy voní česnekem a majoránkou a chutná jako ta pravá. Bezmasé jídlo ocení nejen vegetariáni