uvařila 19. 1. 2014 21:45
Zeleninu nastrouháme na hrubém slzičkovém struhadle
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 1. 2014 21:45
Zeleninu nastrouháme na hrubém slzičkovém struhadle
stehno kuřecí uzené, cibule, česnek, pepř, koření nové koření, libeček, sádlo, cibule, mrkev, brambory, celer, vejce, sůl kouřová, paprika sušená uzená, česnek práškový, petrželka zelená
Vyzkoušeli jsme, jak vaří kuchař národního týmu: Martin Svatek v Táboře nabízí gastronomický zážitek za přijatelnou cenu
Jak na tradiční Masarykovo cukroví? Dokonalému výsledku prospěje namočení ořechů i odležení těsta, pak bude chuť božská
Historie chleba: Z pšenice se původně dělala jen kaše, později byl bílý chléb symbolem bohatství a ten tmavý byl určen pro chudé