uvařila 21. 12. 2015 15:30
Detail hotového pokrmu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 12. 2015 15:30
Detail hotového pokrmu
maso vepřové uzené, brambory, kapusta růžičková, voda, cibule, česnek, olej, kmín celý, pepř mletý, sůl
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Cheesecake s banány podle Josefa Maršálka: Na korpus nepoužívejte sušenky, je pak mastný a nechutná dobře, radí cukrář
Co takhle dát si steak z 3D tiskárny? Vegetariánské tištěné „maso“ má obohatit jídelníček už v příštím roce
Královské chutě: Český král Jan Lucemburský miloval francouzskou kuchyni, ale dopřával si i vařeného bobra se sladkou omáčkou