uvařila 21. 12. 2015 15:31
Maso naporcujeme,zeleninu očistíme.Na oleji orestujeme kmín,cibuli a česnek,přidáme brybory,maso,kapustu,podlijeme a 10minut slabým varem dusíme pod tlakem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 12. 2015 15:31
Maso naporcujeme,zeleninu očistíme.Na oleji orestujeme kmín,cibuli a česnek,přidáme brybory,maso,kapustu,podlijeme a 10minut slabým varem dusíme pod tlakem
maso vepřové uzené, brambory, kapusta růžičková, voda, cibule, česnek, olej, kmín celý, pepř mletý, sůl
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Uklidnit ho dokázalo jen jídlo. Schizofrenik Rudolf II. týral sloužící, salcburské noky ale miloval
Vyznejte se v druzích šunek: Jak se liší jamón, prosciutto a pršut? A proč pražská šunka nemusí být z Prahy?
Souboj na talíři: Připravte si hamburger s trhaným masem jako šéfkuchař!