uvařila 21. 12. 2015 15:31
Maso naporcujeme,zeleninu očistíme.Na oleji orestujeme kmín,cibuli a česnek,přidáme brybory,maso,kapustu,podlijeme a 10minut slabým varem dusíme pod tlakem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 12. 2015 15:31
Maso naporcujeme,zeleninu očistíme.Na oleji orestujeme kmín,cibuli a česnek,přidáme brybory,maso,kapustu,podlijeme a 10minut slabým varem dusíme pod tlakem
maso vepřové uzené, brambory, kapusta růžičková, voda, cibule, česnek, olej, kmín celý, pepř mletý, sůl
Staročeská uhlířina je dokonalý pokrm ze zbytků. Kombinace brambor a nočků ze speciálního těstíčka zasytí i skvěle chutná
Sladká americká kuchyně: Limetkový koláč nebo čokoládové sušenky nemají chybu. Takhle si je připravíte snadno i doma
Svatý Václav si pochutnával na mase se sladkými omáčkami i na kaších, a protože měl rád víno, zakládal vinice