uvařil 9. 6. 2018 15:53
Uzený jazyk s celerovým pyré, omáčkou demi-glace a bramborovými knedlíky.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 9. 6. 2018 15:53
Uzený jazyk s celerovým pyré, omáčkou demi-glace a bramborovými knedlíky.
jazyk uzený, celer, smetana na vaření, sůl, pepř bílý, kečup sladký, omáčka sojová, cukr třtinový, omáčka chilli, česnek, demi glace, škrob kukuřičný, sůl, pepř, voda, brokolice
Jak na falešné cuketové langoše bez kynutí: Nadýchané těsto zvládne i začátečník, na výsledku si pochutná i profík
Japonský recept na dlouhověkost? Sushi! Poznáte všechny jeho druhy?
Dozvuk letních barev v podzimní kuchyni! Dopřejte si dobroty z paprik, které potěší i náročné strávníky