uvařila 29. 10. 2013 18:07
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 10. 2013 18:07
vývar z uzeného masa, mrkev, petržel, celer, cibulka, máslo, olej, pepř, sůl, libeček, petrželka, maso mleté, vejce, pepř, sůl, česnek sušený, strouhanka
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
5 skromných večeří na všední dny: Zadělávaná kedlubna, nudle s mákem nebo dušená mrkev ve stylu vaření našich babiček
Jak uchovávat česnek podle Přemka Podlahy z Receptáře? Nastrouhat, usušit, zamrazit nebo ve skleničce v ledničce
Hrst mandlí pro zdraví: Proč denně jíst plody, o kterých se píše i v Bibli svaté?