uvařila 3. 9. 2020 09:34
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 9. 2020 09:34
maso kuřecí, mrkev, ředkev bílá, pórek, vejce, nudle rýžové, česnek, zázvor čerstvý, cibulka jarní, koriandr, ústřicová omáčka, omáčka rybí, chilli, papír rýžový, ústřicová omáčka, omáčka švestková, omáčka chilli sladká, šťáva limetková, víno švestkové
Kachní stehna na zelí: Šťavnaté masíčko a kyselá zelenina jsou báječnou kombinací, kterou zvládne i začátečník
Staročeskou specialitou byl kapr na černo. S kořenovou zeleninou a švestkami je přímo vynikající
Bramborové šišky: Oblíbené sladké jídlo vyžaduje předem uvařené brambory, mák s cukrem mu dají božskou chuť