uvařila 4. 4. 2016 18:04
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 4. 2016 18:04
plec vepřová, mrkev, celer, petržel, cibule, koření nové koření, pepř celý, sůl, celer, cibule, máslo, mouka hladká, smetana na vaření, vývar masový, šťáva citronová, cukr, sůl, pepř bílý, sušená bazalka, marmeláda brusinková
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Léto na záhoně: Koncem července můžeme vysévat polníček, rukolu, dubáček i klasický hlávkový salát
Upekli jsme chipsy ze 6 druhů sýrů a porovnali výsledky: Nejkratší dobu se peče čedar, nejdéle křupavý zůstane parmezán