uvařila 11. 9. 2009 15:40
Vlevo kyselá s houbami, vpravo sladká
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 9. 2009 15:40
Vlevo kyselá s houbami, vpravo sladká
králík, mrkev, petržel, celer, kapusta, květák, koření nové koření, pepř černý, kmín celý, tymián, bobkový list, libeček sušený, nať celerová, voda, smetana, mléko, houby sušené, sůl, pepř, ocet
Balkánský ajvar byl původně náhražkou kaviáru. Víte, jak si tuhle paprikovou pomazánku připravit?
Dokonalé osvěžení: Jak na domácí zmrzlinový dort? Přípravu zvládnete do čtvrthodinky i bez speciální výbavy
Pozor na salmonelu! Může být i v mraženém kuřecím mase, riziko hrozí taky při grilování či neopatrnosti v kuchyni