uvařila 6. 3. 2016 19:34
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 3. 2016 19:34
lilek, vývar, mořské řasy, omáčka sojová, citron, česnek sušený, mouka hladká, pivo světlé, sůl himalájská, pepř, olej, čočka červená, hořčice plnotučná, lák z okurek, cibule červená, sůl himalájská, pepř
Farmářka Alena Jalůvková radí: Kam v lednici dávat vajíčka a jak se chránit před salmonelou? Zásadní je ocet!
Retro okénko: Šunková pěna býval hit socialistických večírků a frčí dodnes. S receptem podle Viléma Vrabce je dokonalá
Jak připravit vepřovou pečeni s houbami a majoránkou? Maso musí být 2 hodiny naložené v bylinkách a chuť dodá i správný pepř