uvařila 29. 6. 2011 15:00
přidáme vývar , celerovou nať a vaříme...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 6. 2011 15:00
přidáme vývar , celerovou nať a vaříme...
celer, mrkev, cibulka lahůdková, bobkový list, koření nové koření, kmín drcený, tymián, omáčka sojová, česnek, vývar kuřecí, olej olivový, sůl mořská, vegeta, nať celerová, kuskus
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Pikantní pečený guláš s rajčaty a paprikami: Díky přípravě v troubě je maso nádherně šťavnaté a tak měkoučké, až se rozpadá
Dršťková polévka z hlívy voní česnekem a majoránkou a chutná jako ta pravá. Bezmasé jídlo ocení nejen vegetariáni