uvařila 6. 7. 2011 14:54
Postup přípravy II.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 7. 2011 14:54
Postup přípravy II.
plátek vepřový, sůl, pepř bílý mletý, cibule, olej, česnek, libeček, kapusta, paprika sušená uzená, sýr uzený, voda, máslo, mouka hladká, kapusta, cibule, slanina, kmín drcený, sůl
Balkánský ajvar byl původně náhražkou kaviáru. Víte, jak si tuhle paprikovou pomazánku připravit?
Dokonalé osvěžení: Jak na domácí zmrzlinový dort? Přípravu zvládnete do čtvrthodinky i bez speciální výbavy
Pozor na salmonelu! Může být i v mraženém kuřecím mase, riziko hrozí taky při grilování či neopatrnosti v kuchyni