uvařila 23. 7. 2014 19:56
Z masa odstaníme nitě a maso naporcujeme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 7. 2014 19:56
Z masa odstaníme nitě a maso naporcujeme
krkovice vepřová, česnek, pivo světlé, olej, omáčka worcesterová, zázvor, pepř mletý, sádlo vepřové, kmín celý, cibule, česnek, voda, sůl
Jednoduché svatomartinské rohlíčky z tvarohového těsta vydrží dlouho vláčné a úžasnou křehkost jim dodá máslo
Historie másla: Ve starověku se jím natíraly bolavé klouby, později je jím platila daň a už ve 12. století vznikla máslová burza
Samosběr jahod 2023: Velký přehled pro celou ČR. Kde si nasbíráte jahody za 50 korun a jak najít nejlepší místo?