uvařila 3. 1. 2010 09:37
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 1. 2010 09:37
kýta vepřová, mrkev, celer, petržel, cibule, slanina, víno červené, smetana, koření na divočinu, bobkový list, pepř černý, koření nové koření, tymián, jalovec, džem šípkový, mouka hladká, máslo, sůl
Hitem internetu jsou netradičně připravené těstoviny s chutí cibulačky: One Pot French Onion Pasta jsou úžasně jemné a voňavé
Srbské rizoto: Retro pokrm je šmrncnutý Balkánem a neobejde se bez jedné důležité ingredience, která mu dodá tu správnou barvu
Vánoce na vídeňském císařském dvoře: Po půstu se podávala ryba a salát z polníčku, císař musel mít „tafelspitz“ a Maura v košili