uvařila 17. 9. 2015 21:20
Podlijeme vodou,vložíme maso,koření a pod tlakem dusíme 40minut.Poté šťávu rozmixujeme,naředíme smetanou ochutíme a podáváme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 9. 2015 21:20
Podlijeme vodou,vložíme maso,koření a pod tlakem dusíme 40minut.Poté šťávu rozmixujeme,naředíme smetanou ochutíme a podáváme
kýta vepřová, cibule, celer, mrkev, párek debrecínský, voda, pepř, jalovec, koření nové koření, rozmarýn čerstvý, olej, máslo, hořčice plnotučná, smetana 33%, sůl, pepř mletý
Medvědí česnek je typickou rostlinou časného jara. Přichystejte si z něj voňavé pesto se sýrem a ořechy
Retro cukroví: Sandokanovy oči, ledovky i burizonové hromádky byly kdysi velkými hity. Připravují se s úspěchem i dnes
Kyselé okurky milovala už egyptská královna Kleopatra. Jak připravit ty legendární Milotické?