Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky
Buřty na pivě jsou vynikajícím jídlem ze zbylých špekáčků. Pivo dodá pikantnímu pokrmu barvu, zelenina hustou omáčku
Tereza Bebarová upekla banánovou bábovku s čokoládou: Je super jednoduchá, vláčná a neskutečně dobrá, říká herečka
medanek uvařila 25. 6. 2018 14:34 Vepřová paštika s brusinkami a mandlemi v pomalém hrnci 0 0 Okomentovat
Cuketový koláč s broskvemi a drobenkou: Vláčný moučník s křupavou drobenkou voní skořicí a vanilkou a je snadný na přípravu
Kroupy nejsou „hloupý“! Netradiční smaženice nebo kroupové zelí překvapí, důležitý je správný postup při vaření