uvařila 28. 11. 2011 20:35
Vepřová pečeně s omáčkou Robert
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 11. 2011 20:35
Vepřová pečeně s omáčkou Robert
kýta vepřová, cibule, sůl, vývar masový, víno bílé, tymián, koření hřebíček, bobkový list, pepř mletý, máslo, mouka hladká, hořčice
Hitem internetu jsou netradičně připravené těstoviny s chutí cibulačky: One Pot French Onion Pasta jsou úžasně jemné a voňavé
Srbské rizoto: Retro pokrm je šmrncnutý Balkánem a neobejde se bez jedné důležité ingredience, která mu dodá tu správnou barvu
Vánoce na vídeňském císařském dvoře: Po půstu se podávala ryba a salát z polníčku, císař musel mít „tafelspitz“ a Maura v košili