uvařila 10. 4. 2010 14:58
Vepřová plec kořeněná s fazolkami, rajčaty
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 4. 2010 14:58
Vepřová plec kořeněná s fazolkami, rajčaty
plec vepřová, cibule, česnek, rajče cherry, fazolky zelené, kmín celý, bazalka čerstvá, majoránka, zázvor, jíška světlá instantní, olej, sůl
Proč se linecké těsto trhá? Cukrář Josef Maršálek připomíná zásadní chyby, kterým se ale dá snadno předejít
Staročeská couračka: Ta nejjednodušší polévka z kysaného zelí se smetanou zasytí a zahřeje, kousek klobásky ji navoní
Kaldoun podle kuchařky z 80. let: Polévka ze zbytků pečené husy voní muškátovým oříškem a nejlepší je s knedlíčky