Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
Anna Kocikova uvařila 27. 2. 2015 20:09 Vepřová plec na citrusech a citronovém pepři, připraveno v papiňáku 0 0 Okomentovat
Vepřové maso Vepřová plec na citrusech a citronovém pepři, připraveno v papiňáku Anna Kocikova 30 min
9 foto Čokoládové řezy na plech podle Josefa Maršálka: Příprava zabere 5 minut, vláčnost zajistí kefír i správné kypřidlo
11 foto Jarní jedlé houby: Mykolog Petr Souček doporučuje těchto 10 druhů a radí, na co si při sběru hub dát pozor