uvařila 27. 2. 2015 21:10
V uzavřeném sáčku uložíme do lednice.Poté maso na másle osmažíme a dáme na připravený alobal
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 2. 2015 21:10
V uzavřeném sáčku uložíme do lednice.Poté maso na másle osmažíme a dáme na připravený alobal
plec vepřová, pepř citronový, citron, šťáva pomerančová, olej, máslo, šťáva pomerančová, sůl, alobal
Poctivý vývar, základ podzimního jídelníčku. Jak ho ozvláštnit? Zkuste noky nebo svítek
Peče celá země jde do finále: Favorizovaný Vojta na své dřívější úspěchy nemůže spoléhat. Tereza a Roman zabojují
Dokonalá musaka s jehněčím masem: Podle receptu šéfkuchařky Marianthi bude chutnat jako v řecké taverně