uvařila 27. 2. 2015 21:10
Marinádu dáme do výpeku,přidáme šťávu,dochutíme a převařené malijeme k masu.Alobal uzyvřeme a dáme na pařák
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 2. 2015 21:10
Marinádu dáme do výpeku,přidáme šťávu,dochutíme a převařené malijeme k masu.Alobal uzyvřeme a dáme na pařák
plec vepřová, pepř citronový, citron, šťáva pomerančová, olej, máslo, šťáva pomerančová, sůl, alobal
Jablečný ocet: Skvělý pomocník na vaření, ekologický úklid, na čistění pleti i na lesklé vlasy
Gastro výlet: Mandloňové sady v Hustopečích nedaleko Brna lákají na sběr čerstvých mandlí i ochutnání mandlovky
Pět nejlepších dipů ke grilování: Zkuste krémový koprový, pikantní meruňkový nebo petrželkový