uvařila 27. 2. 2015 21:11
Na talíři přelijeme hustější šťávou.Podávala jsem s papiňákovými bramborami,které jsem po zhotovení ušťouchala
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 2. 2015 21:11
Na talíři přelijeme hustější šťávou.Podávala jsem s papiňákovými bramborami,které jsem po zhotovení ušťouchala
plec vepřová, pepř citronový, citron, šťáva pomerančová, olej, máslo, šťáva pomerančová, sůl, alobal
Recepty z českých filmů: Přiměřeně, přiměřeně... Udělejte si lívance podle pana krále
Božský koláč tres leches: Jak se z receptu na zadní straně plechovky stal celosvětový hit…
Historie zemědělství: Lidé v pravěku vědomě pěstovali nejprve ječmen a rýži. Když vyhubili mamuty, začali chovat hospodářská zvířata