uvařila 10. 6. 2013 19:14
Orestujeme cibuli a pro hezkou barvu i trochu mrkve.Maso necháme zatáhnout,podlijeme vodou a dusíme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 6. 2013 19:14
Orestujeme cibuli a pro hezkou barvu i trochu mrkve.Maso necháme zatáhnout,podlijeme vodou a dusíme
plec vepřová, smetana zakysaná, mrkev, cibule, sůl, pepř, mouka hladká
V MasterChef Česko se poznávaly sladkovodní ryby: Troufnete si určit deset druhů podle fotek?
Nejlepší svatební menu roku 2022: Hitem jsou kachní prsíčka s brusinkami a novinkou jsou slané bary
Jídelní rozmary slavných: Charlie Chaplin miloval obyčejné palačinky a tenhle slaný koláč s hovězím masem