uvařila 18. 12. 2014 19:54
Na cibulce a klobásce podusíme hříbky,z vychladlé směsi odložíme 3PL stranou a do zbytku zamícháme zbývající suroviny na náplň
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 12. 2014 19:54
Na cibulce a klobásce podusíme hříbky,z vychladlé směsi odložíme 3PL stranou a do zbytku zamícháme zbývající suroviny na náplň
plec vepřová, houba hřib, klobása, sýr eidam, cibulka lahůdková, pórek, paprika čerstvá červená, česnek, sůl, pepř mletý, olej, olej, cibule, vývar, česnek
Kávu v létě jedině na ledu: Jak připravit zmrzlinové affogato nebo osvěžující espresso s tonikem?
Velikonoce ve Francii: Na stole nesmí chybět chřest s vajíčky a majonézovou omáčkou. Jak na to?
Jak správně grilovat sýry: Hermelín potřebuje alobal, halloumi nebo oštiepok stačí jen potřít olejem a budou skvělé