uvařila 18. 12. 2014 19:54
Do masa prořízneme kapsu,tu okořeníme a vytřeme česnekem,po naplnění zajistíme a maso na cibulce prudce zatáhneme.Podlijeme a dusíme doměkka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 12. 2014 19:54
Do masa prořízneme kapsu,tu okořeníme a vytřeme česnekem,po naplnění zajistíme a maso na cibulce prudce zatáhneme.Podlijeme a dusíme doměkka
plec vepřová, houba hřib, klobása, sýr eidam, cibulka lahůdková, pórek, paprika čerstvá červená, česnek, sůl, pepř mletý, olej, olej, cibule, vývar, česnek
Jak se jedlo v 60. letech: Stravování v družstevní jídelně a doma aneb Na poli vdolky a buchty, na traktoru jen lehčí jídla
Na povrchu křupavé, uvnitř lehce propečené: Panini jsou skvělé nejen na svačiny. Poradíme, čím je naplnit, abyste si pochutnali
Historie rajčat: V 18. století se jimi otrávilo několik aristokratů, v roce 1893 kvůli rajským jablkům dokonce zasedal Nejvyšší soud