uvařil 13. 10. 2012 23:01
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 13. 10. 2012 23:01
pečeně vepřová, víno červené, sádlo, mrkev, petržel, celer, cibule, česnek, petržel, olej, výpek z masa, protlak rajčatový, máslo, mouka hladká, víno červené, voda, sůl, pepř, špenát listový, máslo, smetana, česnek, sůl, pepř, zázvor mletý, houska, mléko, vejce, mouka hrubá, petržel, sůl, pepř
Nejlepší velikonoční jidáše: Jak na to, aby byly krásně nadýchané a vydržely dlouho čerstvé
Jak na dokonalý drůbeží kaldoun? Poctivý vývar z drůbků a orestovaná zelenina dodají polévce skvělou silnou chuť
Vyzkoušejte světově proslulé saláty: Jak připravit Caesar, Nicoise nebo Waldorf?