uvařila 6. 9. 2009 14:34
Vepřové kostky na provensálu-detail
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 9. 2009 14:34
Vepřové kostky na provensálu-detail
maso vepřové, cibule, kapie červená, paprika čerstvá bílá, okurka salátová, rajče, koření provensálské, paprika sušená sladká, solamyl, sůl, olej
Náš život s celiakií: Bezlepkové cestování aneb Co nás příjemně překvapilo během dovolené v Itálii
Rajčatový salát jako čerstvý i v zimě: Stačí ho jednoduše zavařit, postup je snadný, salát skvěle chutná a vydrží několik měsíců
Růžičková kapusta je nenáročná zelenina, kterou můžete sklízet i v mrazech. Před škůdci ji ochrání postřik a odstraňování plevele