uvařil 28. 4. 2014 18:57
Vepřové kostky na tymiánu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 28. 4. 2014 18:57
Vepřové kostky na tymiánu
kotleta vepřová bez kosti, cibule, tymián čerstvý, vývar masový, sůl, pepř, sádlo vepřové, jíška máslová
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
Něco mezi polévkou a salátem: Okroška voní bylinkami a je plná masa a zeleniny. Podle tohoto receptu ji zvládne každý
Skvělý koláč s blumami od Tondy z Peče celá země: Křehké těsto s makovou náplní, blumami a rumem chutná fantasticky