uvařila 12. 11. 2010 14:24
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 11. 2010 14:24
maso vepřové, cibule, mrkev, kořen petržele, celer, smetana sladká, vývar kuřecí, hořčice plnotučná, bobkový list, koření nové koření, jalovec, pepř celý, šťáva citronová, cukr krystal, slanina uzená, olej
Kde se levně najíst v Karlových Varech? Obědové menu za 169 Kč pořídíte dál od centra, plněná bageta vyjde na 45 Kč
Jak využít zbylé husí sádlo a kosti z pečínky? Ze sádla bude skvělá pomazánka, z kostí parádní vývar
Lahodné valašské frgály s mákem podle cukráře Josefa Maršálka: Recept a tipy, jak na to, aby se koláče vždycky povedly na jedničku