uvařila 2. 12. 2010 20:23
Vepřové kostky v "Zeleném tajemství Thajska"
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 12. 2010 20:23
Vepřové kostky v "Zeleném tajemství Thajska"
maso vepřové, zelené tajemství z thajska, smetana, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá červená, cibule, cuketa, mouka, voda, olej slunečnicový
Holka u plotny radí: Jak na perníčky, které jsou hned měkké? Univerzální těsto se hodí na Mikuláše, Vánoce i na jiné svátky
Pečená červená řepa, jak si ji zamilujete: Dokonale sladká a voňavá zelenina z trouby je jednoduchá na přípravu
Jak na povidla pečená v troubě? Stačí vybrat ze dvou osvědčených variant, poradíme snadný postup