uvařila 16. 7. 2011 17:30
po 15minutách hrnec ochladíme,otevřeme,přidáme rajčata,dolijeme 1/2dl vody,uzavřeme a ještě 10minut vaříme.Pak přidáme bazalku a podáváme.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 7. 2011 17:30
po 15minutách hrnec ochladíme,otevřeme,přidáme rajčata,dolijeme 1/2dl vody,uzavřeme a ještě 10minut vaříme.Pak přidáme bazalku a podáváme.
plecko, slanina, tuk, cibule, česnek, kečup sladký, bujón zeleninový, rajče, bazalka čerstvá, sůl, pepř mletý, paprika sušená pálivá, voda
Listopad změní naši kuchyni: Těšit se můžeme na vydatnější jídla, spoustu zeleniny i svatomartinskou husu
Tři suroviny, které do horkovzdušné fritézy nepatří: Potíže dělá nejen sýr, ale i jedna běžná příloha
Fofr koláč bez práce: Staročeský obrácený jablečník je na přípravu snadný a v chuti báječně šťavnatý