uvařila 17. 2. 2011 20:00
Vepřové maso od kosti s fazolkama, koriandrem, bazalkou a libečkem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 2. 2011 20:00
Vepřové maso od kosti s fazolkama, koriandrem, bazalkou a libečkem
kosti vepřové, fazolky mražené, slanina anglická, cibule, cibulka lahůdková, česnek, rajče loupané, koriandr, bazalka čerstvá, bobkový list, libeček, pepř, solamyl, olej, sůl
Jak využít levanduli v kuchyni: Dejte ji do provensálského koření, připravte sirup nebo ji využijte do pečení
Sedmero základních druhů hrnců a pánví: Víte, jak a na co je správně použít?
Francouzská kuchyně: Jaké je tajemství quiche? Pohlédněte s námi do historie a upečete si tento slaný koláč třeba v Remosce