uvařila 21. 10. 2013 17:39
Na oleji a slanině zesklovatíme cibuli,vložíme maso i se zeleninou a prudce opečeme.Podlijeme vodou,okořeníme a dusíme doměkka.Maso vytáhneme a nakrájíme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 10. 2013 17:39
Na oleji a slanině zesklovatíme cibuli,vložíme maso i se zeleninou a prudce opečeme.Podlijeme vodou,okořeníme a dusíme doměkka.Maso vytáhneme a nakrájíme
plec vepřová, slanina, rozmarýn, mrkev, celer, pepř, olej, potravinářská fólie, olej, cibule, bujón zeleninový, voda, máslo
Vyzkoušeli jsme velikonoční drchanice: Vláčné cukroví smažené v oleji chutná fantasticky a hotové je raz dva!
Rohlíčky z kynutého těsta jsou krásně vláčné a nadýchané jako obláček, ořechová nádivka s medem se rozplývá na jazyku
Připravte se na sněhovou nadílku i plesovou sezónu!