uvařila 10. 10. 2010 20:15
přes folii rozklepat,z obou stran osolit a opepřit
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 10. 2010 20:15
přes folii rozklepat,z obou stran osolit a opepřit
maso vepřové, celer, marmeláda rybízová, cibule, šťáva limetková, pepř, sůl, cukr krupice, masox, olej, máslo
Holka u plotny radí: Jak na kynutý borůvkový koláč s meruňkami a rybízem? S tvarohovou náplní chutná skvěle a takhle snadno se dělá
Nastavená kaše na četnickém stole: "Jedna vražda kvůli obědu dnes stačila," zavtipkoval velitel a dal se do jídla
5 nejlepších večeří na chalupě: Čertovské špekáčky na leču nebo chalupářská omeleta chutnají božsky. Takhle snadno je připravíte