uvařila 10. 10. 2010 20:16
posypat nastrouhaným celerem,poprášit cukrem a zakapat limet,šťávou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 10. 2010 20:16
posypat nastrouhaným celerem,poprášit cukrem a zakapat limet,šťávou
maso vepřové, celer, marmeláda rybízová, cibule, šťáva limetková, pepř, sůl, cukr krupice, masox, olej, máslo
Falešný med z květů černého bezu: Na přípravu potřebujete kromě květů bezu jen cukr a citron
Len je nejlepší materiál na utěrky: Kuchyňský "superman" pohlcuje vlhkost, je odolný vůči plísním a nedrží se v něm prach
Koláč s ovocem a drobenkou: Díky ovoci je šťavnatý a vláčný, drobenku vylepší ořechy a připravený je už za 20 minut