uvařila 10. 10. 2010 20:19
každou roládku osmahnout na zesklovatělé ciubulce
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 10. 2010 20:19
každou roládku osmahnout na zesklovatělé ciubulce
maso vepřové, celer, marmeláda rybízová, cibule, šťáva limetková, pepř, sůl, cukr krupice, masox, olej, máslo
Jednoduchá zmrzlina ze sáčku chutná i pobaví: Stačí na ni jen pár ingrediencí a hotová je díky malému kouzlu za chviličku
Pohlreichův souboj restaurací: Dokonalý mrkvový tatarák, navoněná bída i upatlaný talíř. Souboj v zážitkových restauracích byl zážitek!
Otestovali jsme pražské cukrárny: Narazili jsme na famózní zákusek, super punčák i podnik, kde se dávno zastavil čas