uvařila 21. 2. 2010 16:09
Dusíme v malém množství piva do změknutí
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 2. 2010 16:09
Dusíme v malém množství piva do změknutí
plecko vepřové, cibule, žampióny, pivo světlé, mouka hladká, rajče, kapie sterilovaná, olej, koření houbová variace, podravka, sůl
Hit internetu: Upekli jsme arašídové vafle jen ze dvou ingrediencí. Byly krásně nadýchané a zvenku křupavé
Šéfkuchař hotelu Pupp nám prozradil recept na legendární karlovarský knedlík. Během festivalu si na něm pochutnává i herec Johny Depp
Vyzkoušeli jsme retro sýrovou roládu podle norem z roku 1964: S liptovskou pomazánkou, okurkami a vajíčkem chutná skvěle