uvařila 20. 7. 2013 22:59
Část použitých surovin
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 7. 2013 22:59
Část použitých surovin
jazyk vepřový, cuketa, rajče sušené v oleji, rajče, cibule, víno červené, máslo, mouka hladká, sůl, pepř mletý, mrkev, celer, bobkový list, pepř,
Velký přehled výlovů rybníků 2023: Kam pro čerstvé ryby a kde na místě ochutnáte kapří hranolky či voňavou rybí polévku
Drožďová polévka zasytí a skvěle chutná: Hotovou ji máte do půl hodiny, přijde na pár korun a zvládne ji opravdu každý
Šéfkuchař Radek Kašpárek rád vaří z levnějších surovin. Nám prozradil svůj recept na štědrovečerní rybí polévku