uvařila 20. 7. 2013 22:59
Jazyky uvaříme doměkka,ponoříme do studené vody a následně sloupneme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 7. 2013 22:59
Jazyky uvaříme doměkka,ponoříme do studené vody a následně sloupneme
jazyk vepřový, cuketa, rajče sušené v oleji, rajče, cibule, víno červené, máslo, mouka hladká, sůl, pepř mletý, mrkev, celer, bobkový list, pepř,
Mini karbanátky frikadely jsou nejlepší z vepřového a hovězího masa. Pikantní chuť dodá hořčice, muškátový oříšek je krásně ovoní
Na kávu sem chodila císařovna Sisi i legendární herec Vlastimil Brodský: Café Elefant v Karlových Varech funguje již dvě staletí
Tradiční jahodové recepty: Osvědčené rady pro dokonalé knedlíky i perfektní letní koláč