uvařila 3. 6. 2012 15:45
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 6. 2012 15:45
krkovice vepřová, rajče, paprika, cuketa, cibulka jarní, bujón hovězí, bujón zeleninový, sýr eidam, solamyl, olej, cibule, česnek, kečup sladký, cukr, sůl, pepř mletý, kmín drcený
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky