uvařila 4. 5. 2010 10:47
Vepřový tokáň (jak ho dělám já)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 5. 2010 10:47
Vepřový tokáň (jak ho dělám já)
plecko vepřové, slanina, cibule, cibulka jarní, paprika čerstvá žlutá, paprika čerstvá červená, pórek, rajče, česnek, žampióny, mouka hladká, protlak rajčatový, smetana zakysaná, masox, paprika sušená sladká, olej, sůl
Josef Maršálek „dopekl“ i dotančil ve StarDance. Tohle v závěrečné řeči slavný cukrář vzkázal všem divákům
Recept na išelské dortíčky: Tradiční cukroví s ořechovou náplní voní po čokoládě a chutná fantasticky
Jídlo ze zbytků, které se stalo delikatestou. Ze které země pochází Pastýřský koláč?